over ons dochter.JPG

Over ons

Het begon allemaal met een moeder en dochter vakantie naar Ibiza. Het moment dat je uit het vliegtuig stapt en je de eerste stappen zet op dit magische eiland, geeft een verliefd gevoel. Een gevoel waar je altijd naar terug wilt keren. Er hangt een relaxte sfeer, "niets moet, alles mag" is de boodschap die op het hele eiland voelbaar is. De hippiemarkten laten je onderdompelen in een nieuwe wereld waarbij je terug gaat naar pure creativiteit in unieke handgemaakte items. De enthousiasme waar mee de eigenaren over hun product praten, passie en liefde die ze in dit product meegeven is een energie die je koestert.

vakantie ibiza mam.jpg
shopperibizavibe.jpg

Hier ontstond onze droom om zelf unieke items te maken, een "Ibiza vibe" waarbij wij jou willen meenemen naar dit gevoel. Met het gebruik van vele natuurlijke materialen creëren wij producten die nergens anders te koop zijn.

 


In 2015 is Ibiza Vibe begonnen met het maken van shoppers, opgepimpt met koeienhuid, prachtige veren en bedels. Wij zoeken de hoogst kwalitatieve materialen uit om een goed product neer te zetten. Met bijpassend aanbod in producten wat aansluit op onze eigen handgemaakte items. Door meer vraag naar onze items zijn wij ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf die vele verschillende artikelen aanbied. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op deze website en neem je mee in de wereld van Ibiza.

Heb je een vraag over een product of bestelling? Wij helpen je met alle liefde! Stuur een mail naar info@ibizavibe.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste items en kortingen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook en Instagram. 

 


Heel veel liefs,

 

Debby & Marleen 
Team Ibiza Vibe 

 

  • Facebook
  • Instagram