Bedankt voor de inzending!

RETOURNEREN

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren/retourneren. U krijgt dan het volledige bedrag inclusief de eventueel betaalde verzendkosten retour. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat, verpakking en ongebruikt geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u het onderstaand formulier invullen. Let op, retourneren kan alleen via de post.

 

Kosten voor het retour sturen

De kosten voor het retour zenden van uw huis naar onze webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat onze webwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postkantoor altijd om een track en trace code en bewaar deze goed. Wij nemen geen beschadigde pakketten in ontvangst.

 

Uitzonderingen van retourneren

Wij nemen producten niet retour indien:

Producten door u beschadigd zijn.

Pakketten niet voldoende gefrankeerd zijn.

Producten door Ibiza Vibe tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de klant, zoals ontwerpen die op speciaal verzoek van de klant zijn gemaakt.

Oorbellen worden niet retour genomen i.v.m. hygiënevoorschriften.

 

Garantie

Mocht een product een productiefout hebben, dan kunt u het product retourneren in overleg met ons.

Neem hiervoor de volgende punten in acht:
Neem hiervoor te allen tijde eerst contact met ons op zodat wij weten wat er aan de hand is. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@ibizavibe.nl.

Producten die opzettelijk beschadigd zijn, zijn uitgesloten van garantie.

FORMULIER VOOR HERROEPING

 

Vul dit formulier volledig in met de juiste gegevens als u gebruik wilt maken voor het terugzenden van uw bestelling om uw bestelling te herroepen.

 

U kunt het pakket retour sturen naar:

Ibiza Vibe

Winterpark 46

2152HA Nieuw-Vennep